17.9.2012

Paperiripset. Kiva yksityiskohta vai kauhistus?

Pahoittelen, että blogini on uinunut. Tässä kovasti miettinyt, että miten niitä juhlia nyt lähtee järjestämään juhlien luonteen muuttumisen myötä. Ja yhä se pää lyö tyhjää. Kai pitäisi poiketa kirjastoon samaan inspiraatiota.

Jos kuitenkin palataan otsikkoon, päädyin lukemaan erään estenomin blogia ja hän esitteli siellä ostamiaan paperiripsiä.

Alkuun olin, että hyi yök. Mutta toisaalta, niillä saisi kivaa dramaattisuutta silmiin ja voisi jopa tilaisuuteen sopia, kiva yksityiskohta. Onko muut kuulleet näistä ennen? Eräällä bloggarilla oli näistä juttua tämän vuoden helmikuussa, mutta aika vähän mitään löysin.

Tässäpä nyt kuvia näistä:








Näitä valmistaa Paperself, enkä löytänyt yhtään myyjää Suomesta. Niitä voi ostaa kuitenkin alibabasta.
Ja jos ei tahdo metsästää näitä mistään, niin löysin niille myös DIY ohjeen Rock N'Roll Briden- blogista.
Voisi niitä ehkä ainakin kokeilla :) Tuo viimeinen kuva on oma suosikkini.

Miten on, kiva yksityiskohta vai kauhistus?

7 kommenttia:

  1. Hmm, mä en oikein tiedä. Jotenkin on tosi kivat, mut jotenkin silti ajatuksena tökkii. Että ehkä ei ainakaan mun juttu :) Riippuu eniten varmaan kokonaisuudesta ja morsiamen tyylistä yleensäkin, miten istuisi :)

    VastaaPoista
  2. Onhan toi mageat ja hienot :) Mielummin nuo ripsillä menee Uuden vuoden juhliin taikka vappu juhliin, mutta morsiamen silmillä nuo näyttävät mielestäni lapsellisilta.

    VastaaPoista
  3. Mielestäni sopisi ennemminkin häihin, joissa on teemana jonkinlainen satuhäät tms. En nyt kuitenkaan noita lapsellisiksi sanoisi, jos ne jollain morsiammella olisi :) Kokonaisuus on se joka vaikuttaa.

    VastaaPoista
  4. Yhtään sua tuntematta, ekaa kertaa blogiin törmäämässä (ihana blogi :) ) ni jos suoraan sanon, ni nuo kyl nätit, mut meneeks noi vähän överiks, tai sit joku tosi hillitty tollanne..mut ehkä kumminkin vapuks :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukavaa, että tänne löysit :) Niin, nuo on hiukan kaksipiippuiset, kommentitkin jakautuu aika lailla puolesta ja vastaan. Jotenkin noi houkuttaa (ja niitä on lukuisia erilaisia) ja kauhistuttaa.. Kai niitä voisi kokeilla vaikka vappuna ensin :D

      Poista
  5. Mun mielestä voisi mennä, ainakin illalla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tätä mietin myös, jos ne vaan juhlaan sopii. Se on niin häiden tyypistä kiinni ja morsiamestakin.

      Poista

Kommentit ovat tervetulleita :) Kiitos viestistäsi.