20.4.2012

Hääpuku viidakko! Teettääkö puku Kiinassa?

Edit. Puvun tilaus Kiinasta- vinkkejä!

No niin, syy meikäläisen hiljaisuuteen on ollut se, että olen jumittunut netin hääpukumaailmaan... Meillä kun tuo puvun hinta on aika rajoitettu, niin pakostakin sitä sitten selailee mistä löytyisi se mieleinen ja suht edukkaasti.

Ja niinpä sitten googlettelu johti minut Kiinassa tehtäviin pukuihin (tosin monet vaatteetkin siellä tehdään, samoin monia "suomidesing"- vaatteita jne. siellä tehdään..) hyi hyi minua, lynkatkaa vaan.. Naimsiin.infon foorumilta löytyi kattava ketju aiheesta, niin positiivistä kuin negatiivisiäkin palautteita oli melkoisesti ja  yhä jahkailen, kiire ei onneksi ole.. Koska tottahan se on, että minun budjetilla en Suomesta pukua varmastikaan saa tai jos saan, niin alesta, eikä se ole mieleinen.

Mutta! Sen sijaan, että ostaisin suoran kopion (tai pienin muutoksin tehdyn) jostain puvusta (joka päällä en varmasti viihtyisi, sillä tuo on omasta mielestä väärin), mietin, että teettäisin omasta mallista puvun. Siskoni ehdotti, että piirtäisin sen itse.. Hih, minun piirustuslahoillani. Muistan toki vitsailleeni amiksessa eräälle luokkakaverilleni, että hän saisi piirtää minulle puvun (hän teki hienoja pukuja) ja nyt mietinkin pitäisikö palata asiaan. Aikaahan tässä on ensi vuoteen ihan reippaasti.

Haluaisin toki tukea suomalaista käsityötä jne. mutta esteenä vain on se hinta, eikä se kotimaisuuskaan takaa sitä hyvää laatua ja palvelua, ja juu, ei ulkomailla teettäminenkään takaa. Sepä se, tässä nyt pähkäilee kumpi ja kampi.. Plussaa tosin olisi, että pukua voisi välissä sovittaa ja muutokset saa paremmin hoidettua.

No kuitenkin tästä rohkaistuneena, 3 luonnosta olen nyt tehnyt, ihan itse :D Sen näköisiäkin ne tosin on.. Tekisi mieli ne tänne laittaa, saisitte nauraa :) Toinen piirrokseni miellyttää omaa silmää, mutta en vaan keksi mistä materiaalista sen haluaisin ja onko se nyt sitten se lopullinen malli... Haaveissa olkaimeton merenneitomalli, jossa pidempi laahus..

Noh, tähän pukuun varmasti palaan vielä ja jos sen teetätän ulkomailla, niin sen valmistumista voi sitten täällä jännätä. Nämä kuvat on googlen haulla tulleit, paitsi M.S:n puvut.

haapuku.fi / yläosa on mieleinen

katies.fi
Tässä pidän tuosta alaosasta


Tässä pidän myös alaosasta

Tässä ihania Maggie Sotteron pukuja:








Hääpuvun väriä olen kovasti miettinyt, että olisiko se ruskea, vaiko valkoinen, johon sitten tulisi ruskea vyö? Kimppu tulee olemaan oranssin sävyissä.
Ja varmaan tytöille tulee ruskeat puvut, joissa on oranssi vyö, mutta tämä ei satavarmaa ole.. Onneksi on vielä aikaa.

Tämmäisiin tunnelmiin tällä kertaa.

2 kommenttia:

  1. Uusi lukija ilmoittautuu! Kiva päästä lukemaan hääsuunnitelmiaisi. :)

    VastaaPoista
  2. Tervetuloa, toivottavasti viihdyt :)

    VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita :) Kiitos viestistäsi.