13.4.2012

Häälehdistä ja teemaväriä Martha Stewartin ideoilla

Luulisi, että häälehdistä saisi inspiraatioita häiden suunnitteluun, mutta pakko sanoa, että olen pettynyt. Niissä on enmpi mainoksia kuin itse asiaa ja samat kuvat ja tekstit tuntuu olevan joka lehdessä. Hyllyssä lehtiä oli 5 erilaista, ne kolme suomalaista ja kaksi englantilaista. Ja yllätyin. Briteissä nuo lehdet maksaa £4.99, eli se olisi 6.05€, niin hintalappu lehdelle oli 12,50€. Ymmärrän kyllä, että ne toimitukset tänne nostaa hintaa, mutta silti..

Tämä taas johti siihen, että kotona muistin Martha Stewartin! Hänellähän on myös se hääsivusto ja sieltä löytyikin sitten ihania ideoita oman värin mukaan, joka meillä on oranssin eri sävyt ja ruskea, jota en vielä ole päättänyt mikä sävy. Kuvat täältä .

Kimppuja:



Itse pidän kovasti mehiruusuista, ne ovat mielestäni kauniita ja M.S:n sivuilta löytyikin muutama idea kimppuihin, joissa on niitä käytetty. Kuvat  täältä.


 Näkyy tässä heikosti..

Marthalla on myös tuo häälehti, jonka oisin mieluusti tilannut, mutta eivät toimita kuin USAan ja Kanadaan.. Toisaalta hassua, että näitä kimppuja tänne laittelen, sillä olen tavallaan jo päättänyt mimmoisen haluan :) Sen tekee minulle "ottoäitini" pitkän linjan floristi. Toiveena on pisaranmuoto, ruusuja, gerberoita ja varmaan myös murattia, toisaalta, saa nähdä millainen siitä tulee :) Pahaksi onneksi, selaisin kuvia ja mieleiseni kimpun löysin surulaitteista..

Häähullun haaveiluja- blogissa oli puhetta värien symboliikasta ja oranssista sanottiin seuraavaa:

"Oranssi
 
Oranssi on onnen, energian, tasapainon, lämmön, tulen, innostuksen, leikkimielisyyden, luovuuden, aggression, varoituksen, syksyn, himon, syyskuun ja halloweenin väri. Oranssissa on vähemmän intensiteettiä kuin punaisessa ja keltaisuus lisää oranssin rauhallisuutta. Oranssi stimuloi tunteita, toimintaa ja ruokahalua sekä kannustaa sosiaalisuuteen. Oranssi edustaa vuodenaikojen vaihtelua kesän lämmöstä viileään talveen.
"

Ja ruskeasta:

"Ruskea

Ruskea väri symboloi vakautta, kotia, ulkoilmaelämää, mukavuutta, kestävyyttä, luotettavuutta ja lähestyttävyyttä. Se on myös rauhallisuuden, rohkeuden, syvyyden, yksinkertaisuuden, tiukkuuden, ystävällisyyden, luotettavuuden, rikkauden ja perinteiden väri. Ruskea kuvaa maata ja liittyy siten luontoon sekä luonnonmukaisuuteen. Ruskea on luonnollinen, maanläheinen, lämmin ja neutraali väri.
"

Tekstit lainattu suoraan sieltä.

Tällä kertaa ei muuta, jottei ihan vallattomaksi lähde. Mukavaa perjantaita kaikille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat tervetulleita :) Kiitos viestistäsi.