28.4.2012

Uusi juhlapaikka, uusi pitopalvelu(?) ja messuilua

Noniin, tänään on käyty pyörimässä lapsimessuilla, PetExpossa ja OutletExpossa. Lapsille ei mukaan tarttunut kuin hiekkalelut (tai no vanhemmalle), sillä ei oikeastaan heille mitään tarvittu ja ne vaattet, jotka siellä oli, ei oikein väreiltään yms. miellyttäneet. Kissalle tuli peti, lelu ja herkkuja.
Toiveissa oli, josko olisin sieltä löytänyt hääkengät, mutta ei sieltä mieleisiä löytynyt, vaikka todella halpoja olivatkin ja olipa siellä kynsijuttujakin erittäin halvalla, mutta jätin nekin väliin (niitä on ennestään ihan kivasti). Jos sitten ensi vuonna uudelleen ja tärppäisi?
Tämmöinen aiheeseen liittymätön kommentti tähän väliin :) 

Ja sitten, meillä vaihtui hääpaikka,se on alustavasti meille varattu, mutta aika varmasti se otetaan. Vielä en nimiä paljasta :) . Alkujaan olimme tehneet varauksen tilasta ja tarjoilusta jo yhteen paikkaan, maksaneet varauksenkin. Kyselin kuitenkin sieltä, josko onnistuisi niin, että ottaisimme vain pitopalvelun, niin se kävi ja pyysivät ilmoittamaan mihin päädymme. Noh, me sitten ilmoitimme ja nyt sieltä ei ole tullut mitään vastausta takaisin, vaikka normaalisti ovat vastanneet 1-2:n päivän aikana. Tuli sitten tunne, että kävikö se sopimuksen muuttaminen kuitenkaan..
Toivottavasti pian kuuluu jotain, ajateltiin, että vielä viestiä laitetaan maanantaina ja jos siihenkään ei mitään vastata, niin taitaa mennä pitopalvelu uusiksi.. Vaikka se varausraha menetetäänkin, mutta kyllä se on palvelu jne. jotka kovasti vaikuttaa.



Kovasti on päässä visioita häistä, mutta ei oikein keksi missä järjestyksessä niitä päästää ulos? Onkohan niille edes mitään ns. oikeaa blogiin kirjoittamisjärjestystä? Kovasti olen yrittänyt tätä innostustani hillitä (olen kovin hätänen ihminen..), mutta siinä käy sitten lopulta kuitenkin niin, että asiat siirtyy ja sitten on hirmuinen ressi... Ja jos niin käy, niin varmasti olen Bridezilla :D

Tänään pääsenkin taas haaveilemaan ja ideoimaan, kun tuli ostettua kuitenkin pari häälehteä.. Mennään naimisiin! ja Häät ja juhlat- lehdet nappasin mukaan toissapäivänä kaupasta..

Mukavaa aurinkoisen päivän jatkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat tervetulleita :) Kiitos viestistäsi.